25 March 2016

Odlíčit na mokro

Požadavek zněl jasně. Vyčistit, na mokro.

CLARINS Gentle Foaming Cleanser With cottonseed 
Celá ta věc vypadala jako sázka na jistotu. CLARINS. Praktické balení, které vezmu do sprchy a vyjdu dokonale odlíčená. Tím to bohužel končí. Krémovitý produkt se silnou vůni mýdla po spojení s vodou začne jakoby "gumovatět" a "vrzat", což pomůže odlíčit, ale ani jednou se mi to nepovedlo na "první dobrou" - hlavně u černých tekutých linek. S běžnými kosmetickými produkty jako make-up, tvářenka a rtěnka si krém poradil, ale barvy na rty šly dolů hůř. Největší problém je potom pálení v očích, což může být reakce způsobená jen u mě. Po osušení už "gumovatost" cítit není, ale kůže jakoby volala po něčem hydratačním, což se nespojuje s mým názorem, že na noc nechci pleť ničím zatěžovat. Moc jsem se těšila, že budu mít takové kombo spolu s krémem, který nemá chybičku, ale bohužel se nestalo

BIOTHERM Biosource Baume-en-huile 

Yes! Volejte sláva a tři dny se radujte. Vosk, u kterého vidím jen problém v samotném procesu nanášení, kdy mi není příjemné "do toho" sahat, ale chápu, že vzhledem ke skupenství to jinak udělat nejde. 
Tekuté linky, barvy na rty, řasenky, color tattoo. Nic není problém. Rychle a snadno s minimální množstvím. Příjemná vůně a nakonci čistění jakoby pocit doplnění hydratace pokožky. Každý večer se těším, až se budu odličovat a to asi hovoří za vše. Vzhledem k poměru cena/výkon jednoznačně koupit. A klidně vícero balení :)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home